A Powerstrips® öntapadó akasztók szintén megfelelően használhatók a konyhában és az előszobában.
Powerstrips® akasztók

Powerstrips® akasztók

Eltávolítható öntapadó akasztóink a felfüggesztés hasznos és okos alternatíváját jelentik. Szerszám nélkül felszerelhetők, és nem okoznak sérülést a felületen. Az öntapadó fali akasztóknál olyan ragasztástechnikát alkalmazunk, amely egyrészt megbízható tartást garantál, másrészt biztosítja, hogy az akasztót könnyen és nyomtalanul lehessen eltávolítani. Az otthoni és irodai használatra különösen alkalmas öntapadó akasztóinknak köszönhetően ma már a múlté a csúf fúrt lyuk a falon!Az eltávolítható fali akasztó felszerelése fúró nélkül

További tudnivalók a fogyasztói termékeinkről

A múltban az akasztókat csak csavarral lehetett felszerelni. A ragasztástechnika fejlődésének köszönhetően ez alapjaiban változott meg. Ma már az öntapadó akasztók megbízhatóan képesek megtartani a közepes súlyú tárgyakat a konyhában, az előszobában, a fürdőszobában vagy az irodában. A tesa kínálatában talál legfeljebb 3 kilogramm teherbírású (Powerstrips®), sőt akár 12 kilogramm teherbírású (Powerbutton®) akasztókat is. Powerstrips® akasztóinknak megvan az az előnye is, hogy könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók, azaz egyáltalán nem tesznek kárt a falban.

 

Nincsenek fúrt lyukak, a Powerstrips® technológiának köszönhetően

 

Ha olyan dolgokat akar felakasztani, mint az edényfogó, a konyharuha vagy a fürdőlepedő, nincs szüksége fúróra. Hogy miért nincs? Azért, mert a mi öntapadó akasztóinkat az innovatív Powerstrips® technológiának köszönhetően minden szerszám nélkül felszerelheti, és könnyen, gyorsan nyom nélkül eltávolíthatja, ha már nem használja őket. Ezzel nemcsak időt és munkát takarít meg, de elkerüli a fúrással elkerülhetetlenül együtt járó port és piszkot is. Különösen azokban a helyiségekben, ahol csempézve van a fal, a mi eltávolítható fali akasztóink jelentik az okos megoldást.

Termékek