tesa® szövetszalag – univerzális termék, széles színválasztékban
Szövetszalag

Szövetszalag

Semmi sem tart örökké. Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy ez a megállapítás különösen igaz a háztartási eszközökre és a kerti szerszámokra. A szövetszalagok lehetővé teszik a láthatóan sérült tárgyak javítását. Ennek köszönhetően nem kell kicserélni az elromlott eszközöket, így pénz takarítható meg. Ráadásul a környezetünket is kevesebb hulladékkal terheljük. Nem lebecsülendő továbbá az a jó érzés, hogy sikerült valamit saját kezűleg megjavítani!A szövetszalagokkal számos feladat elvégezhető.

További tudnivalók a fogyasztói termékeinkről

Sok sérült tárgy megmenthető a kidobástól, és nem kell újat venni helyettük. Bár manapság a fogyasztói társadalomban sokak számára idegen lehet ez a szemlélet, nem is olyan rég még teljesen elfogadott volt. Az emberek megpróbálták megjavítani a sérült tárgyaikat, mielőtt kidobták volna őket. Szövetszalagjainkkal és egy kis műszaki érzékkel Ön is elődei nyomdokába léphet...

Ha szeretné összeragasztani például egy könyv szétesett gerincét vagy egy kerékpár kormányának markolatát, szövetszalagjainkra bátran számíthat. Szövetszalagunk beltéren és kültéren is jól alkalmazható, nagyszerűen ellenáll az időjárás viszontagságainak, vízálló, hatalmas ragasztóerővel rendelkezik, és a kötegelésen vagy csomagoláson kívül kézműves tevékenységekhez is remekül használható. Univerzálisan alkalmazható szövegszalagjaink megjelölésre is kitűnően alkalmasak. A szövetszalagok többféle színben kaphatók, sőt, a felületükre akár írni is lehet.