gesa® ragasztószalagok
Extra erős szövetszalag

Extra erős szövetszalag

Az ún. gafferszalag számtalan alkalmazásnál hasznos segédeszköz, de leggyakrabban a színpadi munkánál veszik hasznát a színházakban, koncerteken, ipari vásárokon és más események alkalmával. Népszerűségének oka ezeken a területeken egyrészt a szalag nagy tapadóerejének, másrészt könnyű használatának tulajdonítható. Az extra erős szövetszalaggal többek közt kábeleket rögzíthet, réseket zárhat le vagy területeket jelölhet ki.Termékek

Az extra erős szövetszalag a szórakoztató ipar láthatatlan segédeszköze

További tudnivalók a fogyasztói termékeinkről

Sok esemény tervezése és megvalósítása során kell az idő szorításában dolgozni. Ha itt-ott probléma adódik, a gaffer szalag gyakran képes a helyzet megmentésére. Amikor valamit rögzíteni kell a színpadon, vagy a hangtechnikusnak kell biztosítania egy hangbeállítást, illetve apró javításokra van szükség egy kiállítási standnál, jó minőségű ragasztószalagjaink megmentik a helyzetet.

Az extra erős szövetszalag rendkívül masszív, jellemzően kézzel is könnyen téphető. Gaffer szalagjainkat szintén kiváló ragasztási minőség és könnyű eltávolíthatóság jellemzi. Az említett jellemzőknek és az alkalmazás végtelen lehetőségeinek köszönhetően nyilvánvaló, hogy az extra erős szövetszalag értékes szövetségesünk lehet minden nap a háztartásban és az irodában is.