tesa_06300_pr_1_fullsize

Termékinformációk

tesa® 6300 Economy kézi adagoló

ECONOMY adagoló csomagolószalagokhozTermék leírása

A tesa® 6300 kézi adagoló jó minőségű, professzionális adagoló mindenféle tesa® csomagoló szalaghoz a csomagolás és termelés területén. Az adagoló feszesség-vezérléssel rendelkezik, így a könnyen letekeredő tesa® szalagok is könnyedén használhatók. A sérülések elkerülése érdekében a pengét fedél takarja.

Fő alkalmazási terület

Helyezze az adagolót a kartonra és húzza maga felé. A gumiból készült kontakthenger erősen lenyomja a szalagot, ahogy az felhordásra kerül a hengerről. A szalag az adagoló megdöntésével, a fűrészfogas pengével vágható el. A szalag levágott vége a rugalmas illesztőlappal nyomható rá a kartonra. Befűzés: A tesa® hengert úgy kell a szalagtartó kerékre ráhelyezni, hogy a tapadó oldala a fogantyú felé nézzen. A szalag végét húzza egészen addig át a szalagvezető henger és a fémlap között, amíg a szalag ráncmentes lesz.

tesa_06300_pr_1_fullsize
tesa_06300_pr_1_fullsize

Műszaki tulajdonságok

Core diameter

3 inch

Ragasztószalag típusa

egyoldalas

Alkalmazási cél

csomagolás

Hosszúság

150 mm

Szélesség

65 mm

Magasság

240 mm

Hajtás módja

kézi

Súly

350 g

Maximális tekercsátmérő

120 mm

Felhordó eszköz típusa

kézi

Maximális tekercsszélesség

50 mm

A tesa® termékek megfelelő körülmények között nap mint nap bizonyítják lenyűgöző minőségüket, amelyet a rendszeres és szigorú ellenőrzéseknek köszönhetnek. Minden technikai adatot és információt legjobb tudásunk, valamint gyakorlati tapasztalataink alapján nyújtunk át Önnek. Ezeket az adatokat átlagértéknek kell tekinteni, amelyek nem alkalmazhatóak specifikációként. Ebből adódóan a tesa SE nem tud szavatosságot vállalni termékei minden, általa nem ismert felhasználási területére, ezért a felhasználó felelőssége eldönteni, hogy az általa választott tesa® termék megfelel-e céljainak. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, technikai részlegünk örömmel áll rendelkezésére.

Downloads

Kapcsolódó termékek