OLED technológiák

Speciális megoldások OLED kijelzőkhöz és világításhozNégy betű, amely „felvillanyozza” az elektronikai ipart. OLED. A rövidítés jelentése szerves fénykibocsátó dióda, amely kiválóan alkalmas rugalmas képernyőkhöz – például okostelefonokhoz, táblagépekhez és tévékhez. Amellett, hogy az OLED modulokat különféle kijelzőkben alkalmazzák, a síkbeli és „meleg” fényt hamarosan összehajtható és feltekerhető képernyőkhöz is alkalmazni fogják.

Az OLED technológia jelentős problémája, hogy erősen ki van téve a környezeti hatásoknak; ezért az érzékeny alapfelületeket a legnagyobb pontossággal kell beágyazni. A technológiailag fejlett speciális ragasztószalagok bebizonyították, hogy hatékony módszert jelentenek az OLED oxigéntől és nedvességtől való megóvására.

Új generációs átlátszó tesa® elzárószalagjaink az OLED anyag teljes felületét beágyazzák, és így évekre megvédik a nedvességtől. Emellett a különleges DrySeal® védőfólia biztosítja, hogy elzárószalagjaink már a szállítás során elveszítsék maradék nedvességtartalmukat.
Vékony, kétoldalas elzárószalagjaink minden OLED kijelzőn történő alkalmazáshoz megfelelnek, például az okostelefonokon és képernyőkön is.

read more
Rögzítési megoldásunk OLED technológiához
Rögzítési megoldásunk OLED technológiához

Downloads